Artiesten, Entertainment, Events, Look a Like

Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Wilt u Gene Travis A Tribute To Elvis Presley boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gene Travis A Tribute To Elvis Presley vindt u hier op deze pagina.

“Stap binnen in de wereld van de legendarische Elvis Presley met ‘The Tropical Elvis’! Sluit uw ogen en laat u meevoeren naar het bruisende Las Vegas tijdens een onvergetelijk Elvisconcert. Maar wanneer u uw ogen opent, staat daar niet de King of Rock ‘n’ Roll zelf, maar een fenomenale vertolker die bekend staat als ‘The Tropical Elvis’.

Met zijn indrukwekkende moves en charismatische optreden brengt ‘The Tropical Elvis’ de magie van Elvis Presley tot leven op uw evenement. In slechts een half uur tijd passeren de grootste hits van The King de revue, van ‘Love Me Tender’ tot ‘Suspicious Minds’, en alles daartussenin.

Of u nu een fan bent van Elvis of gewoon op zoek bent naar een spetterende act om uw publiek te vermaken, ‘The Tropical Elvis’ staat garant voor een onvergetelijke ervaring die de geest van de legende doet herleven. Dus bereid u voor op een avond vol swingende muziek, opzwepende dansmoves en de tijdloze allure van Elvis Presley, allemaal gebracht door ‘The Tropical Elvis’!”

Wilt u meer weten over Gene Travis A Tribute To Elvis Presley?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gene Travis A Tribute To Elvis Presley is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gene Travis A Tribute To Elvis Presley.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gene Travis A Tribute To Elvis Presley ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gene Travis A Tribute To Elvis Presley zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Gene Travis Charley From The Caribbean

Gene Travis De Pa Veriottie Act

Gene Travis One Man Show Band

Aanvraagformulier Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens