Winkelcentrum promotions

Geisha

Wilt u Geisha boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Geisha vindt u hier op deze pagina.

 De Geisha’s ontvangen uw gasten op gepaste Japanse wijze. Met hun prachtige kostuums en voorbeeldige hoffelijkheid zijn zij een zeer interessante act om naar te kijken.

Ideaal om bijvoorbeeld een hapje uit de delen, te flyeren of om de gasten te begroeten.

Wilt u meer weten over Geisha?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Geisha is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Geisha.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Geisha ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Geisha zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Geisha

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens