Artiesten, Entertainment, Events, Festival

GeenRem

Wilt u GeenRem boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van GeenRem vindt u hier op deze pagina.

De naam zegt al genoeg als dit duo begint te draaien dan gaat de Rem er letterlijk vanaf. Met meer als 6 jaar ervaring achter de draaitafels gooien ze alles in de mix voor een onvergetelijke avond. Van de bekendste meezingers, moombhaton, dance classics tot hardstyle. Je kunt het zo gek niet bedenken of dit duo draait het.  Boek ze snel om jou feest/evenement te doen slagen.

GeenRem is onterendere bekend van: Winterpark, Blue-White Party en Fijn Spul. Enz. Enz. Enz

Wilt u meer weten over GeenRem?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over GeenRem is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van GeenRem.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over GeenRem ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over GeenRem zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

The Allstarz

Buren van de Brandweer

Aanvraagformulier GeenRem

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens