Geef eens een liedje cadeau

Wilt u Geef eens een liedje cadeau boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Geef eens een liedje cadeau vindt u hier op deze pagina.

Speciaal kunnen uw gasten een wel heel bijzonder cadeau voor hun moeder of vader maken. Onder leiding van een professionele entertainer kunt u een liedje opnemen. De actie wordt helemaal op maat gemaakt. De bezoekers van het winkelcentrum kunnen bijvoorbeeld een liedje uitzoeken uit het uitgebreide repertoire, een zelfgeschreven of bestaand gedicht voorlezen, een goede mop inspreken of zomaar een boodschap.

ITB Entertainment Group zal ervoor zorgen dat er een kwaliteitsopname wordt gemaakt die meteen op de persoonlijke CD wordt gesneden of USB-stick wordt gezet. Het gehele programma wordt door een professionele presentator   en geluidstechnicus begeleid

Inclusief:

  • Presentator
  • Mobiele digitale opname studio
  • Lichtinstallatie
  • Geluidsinstallatie met technicus
  • Op maat ontworpen fullcolour inlay’s voor de CD’s en USB Sticks
  • De bezoekers krijgen direct na afloop gratis een ingepakte CD of USB Stick mee naar huis.

Wilt u meer weten over Geef eens een liedje cadeau?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Geef eens een liedje cadeau is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Geef eens een liedje cadeau.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Geef eens een liedje cadeau ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Geef eens een liedje cadeau zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Geef eens een liedje cadeau

Gegevens van het optreden

Contactgegevens