Artiesten, Seizoenen

Gebroeders Rossig

Wilt u Gebroeders Rossig boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gebroeders Rossig vindt u hier op deze pagina.

Na het grote succes van de feesthit ‘Hallo Allemaal’ in 2018 zijn de Gebroeders Rossig niet meer weg te denken uit het nationale en internationale feestcircuit. Met de enige zingende eeneiige vierling van Nederland in huis ben je zeker van feest in de tent. De broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen gezellige meezingers, zorgen voor een spontane interactie met het publiek en een sprankelende, humoristische performance op de bühne.

Met eigen nummers als: ‘Het Is Nooit Te Laat’, ‘Links, Rechts, Voor Terug’, ‘Wij Gaan Après-skiën’ en ‘You’re The Voice’ met Feest DJ Ronnie, aangevuld met gezellige feestmedleys, is het voor de broers nooit te laat als het om een feestje gaat. Niet alleen het volwassen publiek zingt de nummers uit volle borst mee, juist onder de jeugd zijn de broers mateloos populair!

Je komt de gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio & TV zijn zij inmiddels geen onbekenden meer. Onder andere bij 538, 3FM, RadioNL, RTL4, NOS Journaal, Omroep Brabant, ZAPP live, KidsTop20 en TV Oranje, zijn zij voorbij gekomen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Gebroeders Rossig?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gebroeders Rossig is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gebroeders Rossig.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gebroeders Rossig ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gebroeders Rossig zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Lamme Frans

Vieze Jack

Gebroeders Ko

De Alpenzusjes

Jan Biggel

Aanvraagformulier Gebroeders Rossig

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens