Artiesten, Muziek

Gebroeders Ko

Wilt u Gebroeders Ko boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gebroeders Ko vindt u hier op deze pagina.

Broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders Ko en kunnen als geen ander een feestje bouwen.

Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feest act van Nederland met meer dan 40 Top 100 hits waarvan Ik Heb Een Toeter Op M’n Waterscooter, Boten Anna, Schatje Mag Ik Je Foto, De Blauwe Stier en Helikopter klassiekers genoemd kunnen worden. Met vele optredens per jaar en TV optredens in binnen- en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.In 2017 vieren ze hun 20 jarig artiesten jubileum en hebben nog volop plannen voor de toekomst. 

Samen met Gerard Joling maken ze de carnavalskraker van 2018 ‘Dochter Van De Groenteboer’. In de zomer gaan ze weer los met de knallers GIJ Ben Aan De Beurt en Een Atje Voor De Sfeer.

Gebroeders Ko = Maximale Feestgarantie

Wilt u meer weten over Gebroeders Ko?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gebroeders Ko is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gebroeders Ko.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gebroeders Ko ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gebroeders Ko zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Sjonnies

Dikdakkers

De Lawineboys

Helemaal Hollands

Aanvraagformulier Gebroeders Ko

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens