Seizoenen, Shows

Gebroeders Ko Meesingsjo

Wilt u Gebroeders Ko Meesingsjo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gebroeders Ko Meesingsjo vindt u hier op deze pagina.

De Gebroeders Ko Sinterklaas Meezingsjo is een interactieve show van circa 45 minuten waarin de Gebroeders Ko al hun Sinterklaashits en de Sinterklaas Traditionals zingen. Alle Kinderen kennen natuurlijk de Sinterklaashits van de Gebroeders Ko: “Sinterklaasboot”, “Zwaai maar dag Sinterklaasje” en “Groene stoomboot”. 

Nieuwe Sinterklaashit

Dit jaar komt er weer een nieuwe Sinterklaashit bij. De Gebroeders Ko hebben namelijk samen met de boeven Joris & Boris (bekend van de Sinterklaasfilms) het nummer “Sinterklaas in een raket” opgenomen voor DE Sinterklaasfilm van het jaar: 

“Sinterklaas en het raadsel van 5 december”.

Joris & Boris zijn dit jaar te gast in de Gebroeders Ko Sinterklaas Meezingshow! Dus boek nu de leukste Sinterklaasshow van Nederland!

Wilt u meer weten over Gebroeders Ko Meesingsjo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gebroeders Ko Meesingsjo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gebroeders Ko Meesingsjo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gebroeders Ko Meesingsjo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gebroeders Ko Meesingsjo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Gebroeders Ko Meesingsjo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens