Ganzenparade

Wilt u Ganzenparade boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ganzenparade vindt u hier op deze pagina.

Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken de vrolijke ganzen als een parade met muzikale fanfare door uw stad of over uw evenement. Het is een vrolijk en grappig gezicht hoe de Toulouser ganzen in een parade door de straten marcheren.

De ganzenparade is een vrolijke en ludiekste act voor uw straat- of theaterfestival, braderie, jaarmarkt, expo, in uw winkelcentrum kortom… eigenlijk overal waar het feest is.

Wilt u meer weten over Ganzenparade?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ganzenparade is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ganzenparade.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ganzenparade ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ganzenparade zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ganzenparade

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens