Funny DVD

Wilt u Funny DVD boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Funny DVD vindt u hier op deze pagina.

De camera rolt en u bent de ster in uw eigen videoclip. Funny DVD is ideaal voor iedere entertainmentgelegenheid en biedt u humor en plezier op elke locatie waar meerdere personen aanwezig zijn. Het is een leuke activiteit geschikt voor dat feest wat iets extra’s of speciaals wil bieden aan zijn gasten. Mensen zullen stilstaan bij het zien van zoveel humor en hilarische beelden. Incl. licht, geluid, camera en alle benodigde materialen. De ideale fun-factor voor ieder evenement. Uw gasten krijgen van ieder optreden een eigen DVD mee naar huis.

Wilt u meer weten over Funny DVD?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Funny DVD is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Funny DVD.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Funny DVD ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Funny DVD zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Funny DVD

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens