Muziek

Fulco

Wilt u Fulco boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fulco vindt u hier op deze pagina.

Fulco entertaint live met zijn eigen vleugel ! Op acht jarige leeftijd ontdekte hij de liefde voor de piano. Sindsdien heeft hij vele lessen op het gebied van zang en piano gevolgd. Zowel aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam als bij vele privé-docenten en tijdens workshops in het buitenland. Vanaf zijn twintigste speelt hij wekelijks in diverse restaurants, hotels, casino’s, pianobars en op bruiloften en recepties.

Zijn repertoire bestrijkt vele genres. Van licht romantische pianomuziek tot aan muziek vanaf de jaren vijftig (zie de repertoirelijst) en is uitermate geschikt voor feesten, recepties, openingen, high tea, surprise-acts, achtergrondmuziek en ga zo maar door.

Wilt u meer weten over Fulco?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fulco is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fulco.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fulco ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fulco zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Fulco

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens