Frozen

Wilt u Frozen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frozen vindt u hier op deze pagina.

Een levensgrote mascotte van Olaf komt samen met Elsa & Anna op jouw feestje of evenement! Vooral geschikt voor Meet & Greet (geen show).

Wilt u meer weten over Frozen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frozen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frozen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frozen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frozen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Frozen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens