Froukje de Both

Wilt u Froukje de Both boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Froukje de Both vindt u hier op deze pagina.

Froukje de Both staat in Nederland bekend als een veelzijdige persoon: presentatrice, actrice en DJ bij Radio 538. Ze speelde in populaire series als ‘Goudkust’ en ‘Costa’ en presenteerde vele televisie programma’s, waaronder ‘Starstrippers’, ‘TV Makelaar’ en ‘RTL GP’. Daarnaast is Froukje iedere vrijdagavond te horen op Radio 538. Froukje de Both is te boeken voor diverse presentaties.

Wilt u meer weten over Froukje de Both?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Froukje de Both is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Froukje de Both.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Froukje de Both ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Froukje de Both zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Froukje de Both

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens