Frisz

Wilt u Frisz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frisz vindt u hier op deze pagina.

Samantha Klumper en Lindsy Schuman besloten een doorstart te maken. Afgelopen maanden is er hard achter de schermen gewerkt aan de audities voor de nieuwe meidensensatie FRISZ.

Na diverse online rondes, challenges en audities op het FRISZ Youtube-kanaal waren Michelle Dubbelboer, Iris de Schepper en Danique van Roosmalen de finale kandidaten. Vanaf vandaag staat de spannende finale online en wordt het nieuwe gezicht gepresenteerd.

‘Frisz blijft optreden met de bekende Djumbo liedjes en gaan in de nieuwe combinatie werken aan nieuw repertoire’, aldus Lindsy. De Djumbo liedjes blijven onderdeel van de show en er wordt gewerkt aan Frisze songs. Samantha: ‘We zijn heel blij met Danique, ze past goed bij ons qua plaatje, talent en persoonlijkheid. Daarom hebben we veel zin om weer op de planken te staan!’. De drie meiden kunnen niet wachten. ‘Ik ben erg dol op kids en ben heel blij om het nieuwe gezicht te zijn bij de meidengroep Frisz. Alle liedjes zijn al ingezongen en de dansrepetities zijn in volle gang’, aldus Danique.

Vanaf nu gaan de meiden naast muziek hun Youtube-kanaal vullen met een kijkje in hun leven en de dingen die ze meemaken tijdens hun zangcarrière.

Wilt u meer weten over Frisz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frisz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frisz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frisz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frisz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Frisz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens