Artiesten

Frenna

Wilt u Frenna boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frenna vindt u hier op deze pagina.

Frenna is onderdeel van de succesvolle groep SFB. Verder was hij gast op singles van artiesten als Broederliefde, SBMG, Lijpe en Monica Geuze en was hij een van de artiesten die meewerkte aan het album ‘Retro’ van producer Reverse. Met Twocrooks verscheen het nummer ‘Meisjes Blijven Meisjes’.

Ondertussen blijven hij en de andere drie leden van SFB samenwerken. Hun albums ‘Reset The Levels II: Boulevard’ en ‘Lituatie’ bereikten respectievelijk nummer 13 en 2 van de Album Top 100. Eind 2016 kwam zijn album ‘Geen Oog Dichtgedaan’ binnen op nummer 4 van de Top 100. Op dat moment staan er ook elf singles in de Single Top 100 waaraan hij heeft meegewerkt.

In 2015 werd SFB getekend door TopNotch. De agenda werd gevuld met shows in discotheken en clubs door heel Nederland, aan de costa’s en in Suriname. Eind 2015 stonden zij in het voorprogramma van de succesvolle tour van Ronnie Flex en brachten zij hun EP ‘Reset The Levels II: Boulevard’ uit met featurings van o.a. Ronnie Flex en Broederliefde. Op deze EP staan de hits ‘Strangers’ en ‘Nu Sta Je Hier’ die uitgegroeid zijn tot ongekende clubhits. Dit resulteerde ook in noteringen op lijstjes met veelbelovende acts voor 2016 op Spotify en HP/De Tijd.

Tegenwoordig is Frenna ook als soloartiest zeer succesvol. De geboren Haagse rapper en zanger heeft de afgelopen jaren verschillende nummer-1 hits bemachtigd en wist met zijn derde soloalbum, binnen twee weken een platina status te behalen. Daarnaast ging Frenna er in februari 2019 vandoor met de officieuze Edison Pop Award voor zijn album ‘Francis’. De Edison Pop Award is de oudste muziekprijs van Nederland.

In juli 2020 kreeg Frenna een unieke award uitgereikt voor de ruim 1 miljard Spotify streams die hij in het totaal heeft behaald.

Wilt u meer weten over Frenna?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frenna is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frenna.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frenna ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frenna zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Frenna

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens