Freerunning show

Wilt u Freerunning show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Freerunning show vindt u hier op deze pagina.

Reerunning is een spectaculaire sport waarbij de freerunner zo snel mogelijk zijn weg baant over obstakels: muren, daken en railings. Op grote hoogte en bijzondere locaties. Niet alleen de vloeiende bewegingen, ook adembenemende salto’s en trucs maken het freerunnen visueel zeer aantrekkelijk. De jarenlange en intensieve training maakt de freerunners tot meesters van hun omgeving, wat tot uiting komt in spectaculaire sprongen en sierlijke bewegingen. 

Wilt u meer weten over Freerunning show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Freerunning show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Freerunning show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Freerunning show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Freerunning show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Freerunning show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens