Artiesten

Freddy Moreira

Wilt u Freddy Moreira boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Freddy Moreira vindt u hier op deze pagina.

Naast zijn energieke stijl staat Freddy Moreira bekend als een echte dameman. Freddy is een van de meest geboekte artiesten in Nederland en bereikte deze status simpelweg op basis van verschillende extreem goede mixtapes en een grote sympathie van fans tijdens zijn explosieve liveshows.

Zijn DJ-sets worden gekenmerkt als dynamisch en eclectisch, die worden bepaald door snelle mixen. Het lijkt erop dat er niet iemand in het eclectische tafereel is die niet is uitgeschakeld door zijn macht op het podium.

In feite genereert deze wonderboy miljoenen online spelen en is het een van de meest beluisterde Nederlandse eclectische DJ’s. Naast deze aantallen neemt zijn snel groeiende fanbasis dagelijks toe op platforms zoals Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube en Soundcloud. Terwijl hij muziek maakt en onderzoekt, experimenteert Freddy altijd met nieuwe exploderende geluiden en twiststijlen om coole tracks naar voren te halen en als producer te laten groeien. Samen met zijn ladies-man looks, vrolijke uitstraling en oplopende kracht is hij een echte entertainer en een must voor elke fase.

Als een artiest met een groeiende internationale status toert Freddy voortdurend door Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Zijn tracks worden ondersteund door Walshy Fire (Major Lazer), Mad Decent, Hardwell en vele andere grote namen uit de industrie.

Freddy Moreira is een van de grootste en slimste talenten ter wereld en kijkt de hele wereld toe. Binnenkort gaat Freddy Moreira over de hele wereld exploderen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Freddy Moreira?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Freddy Moreira is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Freddy Moreira.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Freddy Moreira ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Freddy Moreira zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Freddy Moreira

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens