Artiesten

Frans Duijts

Wilt u Frans Duijts boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frans Duijts vindt u hier op deze pagina.

Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans Duijts te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij van Jan Smit. Na zijn optreden in dit programma kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. Daarnaast ontving Frans Duijts voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs een Edison in de categorie “Volksmuziek”. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music.

In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVROTROS. Eind 2018 tekent Frans Duijts een managementcontract bij Studio One in Enschede. Tevens bracht Frans Duijts in november zijn nieuwe single ‘stamcafe’ uit. In 2019 deden ze een reprise van dit concert in de Effenaar.

YouTube video

Wilt u meer weten over Frans Duijts?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frans Duijts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frans Duijts.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frans Duijts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frans Duijts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Randy Schoonderwaldt

Robbie Williams imitator

Ben Cramer

Erik Hulzebosch

Dave Dekker

Aanvraagformulier Frans Duijts

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens