Artiesten

Franklin Brown

Wilt u Franklin Brown boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Franklin Brown vindt u hier op deze pagina.

Swingend, spectaculair en wat belangrijker is: herkenbaar. De grote hits uit de jaren 70, de onvergetelijke Motown beats vertolkt door een rasentertainer met soul: Franklin Brown.

Franklin Brown is flitsend, tijdloos en dynamisch. Op het podium is hij altijd zichzelf, een soulzanger van Amerikaanse allure. Deze artiest weet dat goede zangkwaliteit alleen niet voldoende is en daarom is dans een belangrijk onderdeel van zijn show. Door deze combinatie is het ijs bij de eerste tonen van zijn optreden al gebroken.

Franklin is onder andere bekend van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival samen met Maxine. Daarnaast was hij diverse malen te zien in een hoofdrol in de Dinnershow. Tevens was hij samen met zijn eigen groep The Eurostars (met o.a. Marlayne, Maxime, Esther Hart) te zien tijdens de live finale van het Nationale Songfestival.

Franklin Brown brengt een disco/motown show die een ieder van ons terug brengt naar de meest swingende jaren van de afgelopen eeuw. Wie kent ze niet… de onvergetelijke maar vooral tijdloze hits van toen: Disco inferno, Proud mary, Ain’t no mountain high enough en vele vele andere. Stonden we ons niet uren in het zweet te dansen op de verlichte dansvloeren van toen? Velen kennen de disco periode, vele andere hadden er bij willen zijn.

YouTube video

Wilt u meer weten over Franklin Brown?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Franklin Brown is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Franklin Brown.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Franklin Brown ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Franklin Brown zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jeffrey Heesen

Ronnie Flex

Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Bizzey

Danny de Munk

Aanvraagformulier Franklin Brown

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens