Artiesten, Muziek

Frank Wilson en Petra Schreurs

Wilt u Frank Wilson en Petra Schreurs boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Wilson en Petra Schreurs vindt u hier op deze pagina.

Deze sympathieke professionals delen dezelfde muzikale hartslag en eindeloze liefde voor muziek. Een optreden wordt gekenmerkt door hun bijzondere uitstraling en interactie met de gast. Het vermogen adequaat in te spelen op spontaan ontstane situaties en het onuitputtelijke repertoire alsmede het geluidsvolume voortdurend aan te passen, verrijkt de sfeer en creëert een unieke persoonlijke benadering. Het non-stop optreden kent een brede selectie van de meest uiteenlopende muziekstijlen.

Easy-listening,…. tot en met hedendaagse DJ tracks.

De door Frank op maat gemaakte piano’s met geavanceerde synthesizer en sample technologie zorgen voor een uitgebalanceerde en hedendaagse sound. Een ware traktatie voor oog en oor!

Wilt u meer weten over Frank Wilson en Petra Schreurs?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Wilson en Petra Schreurs is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Wilson en Petra Schreurs.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Wilson en Petra Schreurs ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Wilson en Petra Schreurs zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Cupidots

Zus

Frank en Mirella

Duo 2Rumble

Woody Moods

Aanvraagformulier Frank Wilson en Petra Schreurs

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens