Artiesten

Frank Smeekens

Wilt u Frank Smeekens boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Smeekens vindt u hier op deze pagina.

Frank Smeekens is nu al een aantal jaar actief in de artiestenwereld als Zanger/entertainer. Hij is begonnen als de Goirlese Frans bauer omdat dat toen zeer populair was. Met een CD op zak ging hij feestjes en partijen af als de mensen hem vroegen een paar nummers te komen zingen. Al snel had hij door dat dit toch wel een hele leuke hobby was, en breide zijn repertoire uit met niet alleen Nederlandstalige maar ook Engelstalige nummers.

Van rock & roll, smartlappen, country, evergreens tot dancemusic.

Dus zoals u ziet van veel markten thuis, Voor ieder feest, van après-ski tot dinershow. Verder is hij een man die met veel overtuiging zijn optredens brengt, en het plezier hierin staat voor hem voorop. Zo kreeg hij daar door ook kansen om in voorprogramma’s op te treden van namen als:

  • De Havenzangers
  • Marianne Weber
  • Corry Konings
  • Jody Bernal
  • Arne Jansen

Na een aantal jaartjes wat te hebben gezongen en geproefd aan het artiestenwereldje, besloot hij eens te gaan beginnen aan een cd want dat hoort er natuurlijk ook bij. Eerst maakte hij een leuke DEMO CD. met allerlei nummers uit zijn repertoire. Maar in 2001 moest er toch echt iets uit gaan komen, dus een eigen cd single leek hem wel wat. Na een tijd in de studio te hebben vertoeft en wat ideeën op te hebben gedaan was het dan zo ver z’n eerste single “Kleine dingen” was klaar waar hij natuurlijk trots op is.

Tot nu toe heeft deze single het goed gedaan in de regio. Zelfs bij radio 8FM (Rijk & van Brabant) hebben ze er aandacht aan geschonken en een aantal keer gedraaid. Net voor de zomer van 2002 is er weer een single uit gekomen, met natuurlijk ook een zomers tintje. De single “Zonneschijn aan ’t strand van San-José” die ook op de regionale radiostations regelmatig werd gedraaid.

Verder heeft hij ook een carnavalsplaat op genomen die tot nu toe nog niet is uit gebracht, maar zeg nooit, nooit! Deze single getiteld “laat de telefoon maar bellen” garandeert een ellenlange polonaise! En in 2003 is zijn nieuwe single ‘AMORE,AMORE’ uitgekomen, het is echt een dansplaat die ook eenvoudig is mee te zingen natuurlijk.

Maar met het oog op de toekomst gericht gaat hij nu dan toch beginnen aan een mooi nieuw album waar uiteraard de singles en een aantal nieuwe songs op zullen verschijnen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Frank Smeekens?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Smeekens is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Smeekens.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Smeekens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Smeekens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Wesley Klein

Django Wagner

Jeremy’s Foute Feestje

Bart Kaell

Sven Versteeg

Aanvraagformulier Frank Smeekens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens