Francesco & Gina Kindershow

Wilt u Francesco & Gina Kindershow boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Francesco & Gina Kindershow vindt u hier op deze pagina.

Een clown kan je niet spelen, het is iets wat je bent, een rasechte passie.

Francesco heeft deze gave reeds op jonge leeftijd ontdekt en was amper 19 jaar toen hij de prijswinnaar ws op het internationale Paris Offspring Festival! Met deze show toerde hij met succes in Frankrijk, Scandinavië, Italië, Verenigd Koningkrijk, Spanje, Nederland, België…

Wilt u meer weten over Francesco & Gina Kindershow?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Francesco & Gina Kindershow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Francesco & Gina Kindershow.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Francesco & Gina Kindershow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Francesco & Gina Kindershow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Francesco & Gina Kindershow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens