Festival, Muziek

Fragment

Wilt u Fragment boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fragment vindt u hier op deze pagina.

Fragment bestaat uit 3 Engelse mensen die zijn komen wonen in Nederland. Van origine schoolvrienden die zich troffen in Leigh-on-Sea Essex en die samen besloten muziek te gaan maken voor hun beroep. Ze gaven hun werk op en besloten naar Nederland te komen. Vanaf toen ging het in een stroomversnelling. Vol enthousiasme werkte de band zich omhoog en is nu de drukst bezette band in Nederland.

  • Periode 26-04 – 30-09. Zaterdag, feesttent, feestdag, events € 2.995,-
  • Periode 26-04 – 30-09. Overige dagen/overige optredens  € 2.495,-
  • Periode 01-10 – 25-04. Zaterdag, feesttent, feestdag, events  € 2.795,-
  • Periode 01-10 – 25-04. Overige dagen/overige optredens € 2.350,-
  • Inprikgage zaterdag, feestdag, feesttent, buitenpodia, events  € 2.495,-
  • Inprikgage overige dagen / overige optredens € 2.250,-
YouTube video

Wilt u meer weten over Fragment?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fragment is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fragment.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fragment ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fragment zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Coronas

Kool & The Gang

Limburger Buben

Dazz

BTMS – Black Tie Monkey Squad

Aanvraagformulier Fragment

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens