Foto act

Wilt u Foto act boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Foto act vindt u hier op deze pagina.

Met de mobiele foto-act kijken uw gasten even door de ogen van een ander en werpen ze een verrassende blik op zichzelf.

Gekleed in een prachtig, kleurrijk kostuum begeeft de actrice zich tussen het publiek. Opgewekt biedt zij uw gasten de mogelijkheid de wereld door de ogen van een ander bekijken om zo een frisse kijk op zichzelf te krijgen. Zij worden vervolgens  uitgenodigd een keuze te maken uit de verschillende 3-dimensionale brillen met ogen op stokjes. Elke bril bevat een ander paar ogen met aan elke kant ook weer een andere blik. Door met deze brillen voor de camera te poseren ontstaan niet alleen hilarische portretten, maar ook komische taferelen voor de omstanders.

De brillen zijn niet de enige mogelijkheden. Ook is er de foto act met spreekballonnen, gekke monden etc.

De foto’s worden ter plekke voorzien van een full color fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciële)boodschap en als theatraal aandenken aan uw evenement aan de geportretteerden overhandigd.

Foto act is een verrassende foto animatie op maat met een blijvende herinnering!

Wilt u meer weten over Foto act?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Foto act is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Foto act.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Foto act ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Foto act zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Foto act

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens