Media, Sprekers

Fons Lambie

Wilt u Fons Lambie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fons Lambie vindt u hier op deze pagina.

Fons Lambie is een journalist die snel naam maakt als politiek verslaggever bij het RTL Nieuws. De laatste jaren maakte hij vele belangrijke gebeurtenissen en verschuivingen in de vaderlandse politiek van dichtbij mee. In zijn lezingen vertelt hij op boeiende wijze over zijn ervaringen op het Binnenhof. U kunt Fons Lambie bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

RTL Nieuws

Lambie deed zijn eerste journalistieke ervaring op bij de Limburgse zender L1. Als 21-jarige stagiair kwam hij in 2008 vervolgens binnen op de parlementaire redactie van het RTL Nieuws. Hij viel al snel op bij zijn werkgever en binnen een paar maanden wist hij een contract binnen te slepen. Sindsdien is hij actief als politiek verslaggever.

Als journalist maakte hij diverse belangrijke gebeurtenissen in de politieke geschiedenis van dichtbij mee. Zo deed hij verslag van de val van het vierde kabinet-Balkenende, de gedoogsteun van de PVV aan het kabinet van VVD en CDA en de daaropvolgende onrust binnen het CDA en de miljardenbezuinigingen van de afgelopen jaren.

Binnenhof

Als verslaggever levert Lambie op RTL4 en RTL7 informatieve en gedegen bijdragen over belangrijke debatten, ontwikkelingen, incidenten en onderhandelingen. Zelf omschrijft hij het Binnenhof als een zeer dynamische vierkante kilometer waarbij men ’s morgens nooit weet wat er die middag te gebeuren staat.

Wilt u meer weten over Fons Lambie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fons Lambie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fons Lambie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fons Lambie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fons Lambie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Fons Lambie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens