Muziek

FM Band

Wilt u FM Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van FM Band vindt u hier op deze pagina.

FM band is een begeleidingsband voor Artiesten of shows. Al onze muzikanten zijn zeer getalenteerd en geschoold. De band bestaat standaard uit een drummer, een bassist, een gitarist, een percussionist, een toetsenist en een saxofonist. Deze kun je uitbreiden met een trompettist en een trombonist. Ook is het mogelijk om backing zangeressen bij te boeken.

Wilt u meer weten over FM Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over FM Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FM Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over FM Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over FM Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Heavy Hoempa

Limburger Buben

Balloon

The Good Vibes Band

Disco Snolly Live

Aanvraagformulier FM Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens