Artiesten

FloorJaxx

Wilt u FloorJaxx boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van FloorJaxx vindt u hier op deze pagina.

De power combi van waanzinnige live muzikanten met de flexibiliteit van een DJ maakt de show van FloorJaxx uniek. FloorJaxx combineert het beste van 2 werelden: meerdere powersets gedurende de avond van de band die sámen met de meest muzikale DJ’s een energieke act neerzetten én daarnaast een DJ die non-stop de lekkerste beats en platen draait: this party never ends! FloorJaxx stond onder andere met succes op het VIP dorp van Vrienden van Amstel LIVE 2019.

Get your party started!

Wilt u meer weten over FloorJaxx?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over FloorJaxx is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van FloorJaxx.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over FloorJaxx ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over FloorJaxx zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pleun Bierbooms

drop dead gorgeous

Maribelle

O’Nine

Casino Showband

Aanvraagformulier FloorJaxx

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens