Artiesten

Flemming

Wilt u Flemming boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flemming vindt u hier op deze pagina.

Flemming (echte naam Flemming Freddie Viguurs) is frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met zijn vocals op de hit ‘Miss You’ (Tungevaag, Sick Individuals, MARF) stond FLEMMING 14 weken in de Nederlandse Top 40 en in de hitlijsten van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten.

‘Amsterdam’ is de eerste solo single van de zanger na ‘Miss You,’ waarmee hij meteen een authentieke sound neerzet. Ik heb dit nummer samen met Marcus Adema (MARF) in de auto geschreven onderweg naar een schrijfsessie in Amsterdam. Die ongedwongen sfeer hoor je terug in het nummer. Ondanks mijn Bossche roots blijft Amsterdam voor mij een bijzondere en inspirerende plek.”

Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat Flemming al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie, o.a. als songwriter en zanger in verscheidene bands. In 2019 releaset de zanger zijn Engelstalige debuutalbum. Een jaar later maakt Flemming als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands.

Flemming stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.

YouTube video

Wilt u meer weten over Flemming?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flemming is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Flemming.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flemming ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flemming zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Snelle

Maan

Rolf Sanchez

Kris Kross Amsterdam

Donnie

Aanvraagformulier Flemming

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens