Artiesten

Flamman & Abraxas

Wilt u Flamman & Abraxas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flamman & Abraxas vindt u hier op deze pagina.

Wist je dat Flamman & Abraxas…

…aan de basis stonden van de Nederlandse House-scene onder hun alter ego Fierce Ruling Diva, al sinds 1989 de dansvloer onveilig maken en zijn opgenomen in de documentaire Old School Renegades over de origine van de House cultuur die in premiere gaat op het Filmfestival van Rotterdam?

…alle nummers van de Party Animals hebben bedacht, gearrangeerd en geproduceerd, maar ook verantwoordelijk waren voor de radiomix van Technohead’s I Wanna Be A Hippy?

…ook het brein waren achter Double Date (de valszingende tweeling bij het Nationaal Songfestival 1999) en zelfs Patrick Jumpen?

YouTube video

Wilt u meer weten over Flamman & Abraxas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flamman & Abraxas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Flamman & Abraxas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flamman & Abraxas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flamman & Abraxas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Janieck Devy

Franklin Brown

Dario

Frank Boeijen

Bart Kaell

Aanvraagformulier Flamman & Abraxas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens