Flairtenders

Wilt u Flairtenders boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flairtenders vindt u hier op deze pagina.

Flairtending is het maken van  cocktails met een spectaculaire show. Wie kent niet de film Cocktail waarin Tom Cruise behendig met flessen en shakers de meest geweldige cocktails maakt? Dat is nou Flairtending: ‘het klaarmaken van cocktails met zoveel mogelijk show en spektakel’.

Onze Flairtenders zijn alleskunners. Het gaat hen om zaken als smaak en kleur, maar ook om techniek, smoothness, variëteit en creativiteit, het is echt niet alleen een kwestie van flessen gooien, maar het spektakel is wel een mooi gezicht.  Het resultaat is dan een perfecte cocktail, met of zonder alcohol, bereid op een manier die je niet snel zal vergeten!

Configuratie 

  • 1 flairtender incl. reiskosten
  • ingrediënten en materialen

Deze Flairtender – cocktailshaker is niet geschikt om bieren en wijnen te serveren.

Wilt u meer weten over Flairtenders?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flairtenders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Flairtenders.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flairtenders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flairtenders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Flairtenders

Gegevens van het optreden

Contactgegevens