Winkelcentrum promotions

Flageolettes

Wilt u Flageolettes boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flageolettes vindt u hier op deze pagina.

De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug , pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, klezmer, balkan, rock&roll, reggae en nog meer.

Flageolettes zijn akoestisch en / of versterkt te boeken. Voor iedere situatie hebben wij een passende geluidsinstalatie. Voor de grotere gelegenheden werken we graag samen met onze vaste geluidsman loeki die behalve geluidsman ook dj is. Behalve heerlijke pauzemuziekjes zet hij ook met gemak het hele publiek op de dansvloer.

Wilt u meer weten over Flageolettes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flageolettes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Flageolettes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flageolettes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flageolettes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Flageolettes

Gegevens van het optreden

Contactgegevens