Filmgastenboek

Wilt u Filmgastenboek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Filmgastenboek vindt u hier op deze pagina.

Filmgastenboek boeken is een filmspektakel, blijvende herinnering en fraai decor op uw evenement.

Het filmgastenboek is een mega-grote 8 mm camera is alleen al een decoratief spektakel in de feestruimte. De grote spoelen draaien en live-beelden of foto’s worden door het apparaat geprojecteerd.

Gasten worden tijdens een evenement door de ‘regisseur’ uitgenodigd in de projector (filmgastenboek) een filmpje op te nemen. Ze bepalen zelf wanneer ze starten en stoppen door het regisseur-bordje te gebruiken dat binnen op een statiefje staat. Wanneer het groepje groter is dan 3 personen wordt het luik achter opengemaakt, zodat ze  toch allemaal in beeld zijn. De dvd-reacties worden achter elkaar gemonteerd en binnen een week naar de opdrachtgever gestuurd.

Belangrijk:

  • De projector (filmgastenboek) is 2,70m hoog wanneer hij is opgesteld.
  • Het FilmGastenboek moet op een plek staan waar zo min mogelijk omgevingsgeluid is. Dit vanwege de geluidsopnamen.
  • De gasten moet duidelijk zijn wat van ze verwacht wordt. Werkt het beste bij bruiloften, afscheidrecepties…., waar de gasten een persoonlijk woordje kunnen richten.  

Extra mogelijkheden:

Er kunnen ook foto’s worden gemaakt in de projector. Deze worden aan de gasten  meegegeven als bedankje. Dit stimuleert ook de gasten iets in te spreken. 

Dvd met alle reacties wordt aangeboden in een filmblik.

Wilt u meer weten over Filmgastenboek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Filmgastenboek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Filmgastenboek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Filmgastenboek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Filmgastenboek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Filmgastenboek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens