Fiets orkest

Wilt u Fiets orkest boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fiets orkest vindt u hier op deze pagina.

Fietsorkest boeken voor uw evenement is muzikaal en theater spectakel!

Uniek; een compleet orkest op een fiets!

Zes bewogen musici brengen muziek waar het niet wordt verwacht, maar pas op, ze kunnen ook afstappen, en de 6 persoonstandem is het decor van een verdwaalpartij met een absurde taptoe, of een goochelact met een fijn staaltje fietsacrobatiek. Uw gasten zullen zeker verrast zijn door dit fietsorkest optreden, houd uw fototoestel bij de hand. Het fiets Orkest brengt u een serenade op twee wielen, of vermaakt desnoods een complete file!

Wilt u meer weten over Fiets orkest?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fiets orkest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fiets orkest.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fiets orkest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fiets orkest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Fiets orkest

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens