Ferry Zandvliet

Wilt u Ferry Zandvliet boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ferry Zandvliet vindt u hier op deze pagina.

Mijn naam is Ferry Zandvliet en ik ben een fulltime spreker en schrijver uit Rotterdam in Nederland. Ik bied presentaties op maat voor elk publiek – kinderen en volwassenen – in het Nederlands en Engels. Mijn presentaties gaan over vele onderwerpen, zoals: veerkracht, persoonlijk leiderschap, media, gezondheid en politie gerelateerde onderwerpen.

Wilt u meer weten over Ferry Zandvliet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ferry Zandvliet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ferry Zandvliet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ferry Zandvliet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ferry Zandvliet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ferry Zandvliet

Gegevens van het optreden

Contactgegevens