Artiesten

Ferry de Lits

Wilt u Ferry de Lits boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ferry de Lits vindt u hier op deze pagina.

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Dit café sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart, waarna producer en tekstschrijver Jheron van der Heijden met hem aan de slag gaat. Ferry bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht…. Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner.

Gastoptreden

Het eerste nummer verschijnt als single en Ferry wordt uitgenodigd voor een gastoptreden bij Django Wagner’s eerste live concert in 2014.

Debuutalbum

Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen. Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. De single Iedereen Wist ’t is een vrolijke swingplaat geworden terwijl hij met Vraag Niet Meer Waarom, een duet met Jill Helena, een prachtig duet aflevert.

Zijn jongste album Ademloos is een schijf vol liedjes met een lach en een traan, maar vooral: Ferry. Met zijn nieuwe single Als Ik Het Doe zal Ferry komende zomer menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Ferry de Lits gewend zijn is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers Want Jij en I Love You Baby? Wat ons betreft in ieder geval wel!

YouTube video

Wilt u meer weten over Ferry de Lits?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ferry de Lits is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ferry de Lits.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ferry de Lits ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ferry de Lits zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Frank Verkooyen

Marco Kanters

Dirk Meeldijk

Stef Ekkel

John de Bever

Aanvraagformulier Ferry de Lits

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens