Female Fusion

Wilt u Female Fusion boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Female Fusion vindt u hier op deze pagina.

De naam zegt genoeg: Female Fusion – deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-DJ act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats.

Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer. Female Fusion is taking over! Are u ready to dance?

Wilt u meer weten over Female Fusion?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Female Fusion is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Female Fusion.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Female Fusion ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Female Fusion zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Leona Philippo

Julie Huard

Nathalie Makoma

Keet

Juf Roos

Aanvraagformulier Female Fusion

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens