Shows

Feigling Apres-Ski Party

Wilt u Feigling Apres-Ski Party boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Feigling Apres-Ski Party vindt u hier op deze pagina.

De ervaren Après-Ski DJ’s van de Feigling Après-Ski Party delen uit, maken gek, draaien door, geven weg, zwepen op en vieren feest! Dit is het echte après-ski-feest: een uitgebreide drive-in show met waanzinnige DJ’s en een sneeuwmachine die het gedurende de avond gezellig laat sneeuwen op de dansvloer. Dat veroorzaakt samen met de lichtshow en het apres-ski-decor een geweldig schouwspel! Tussendoor worden een aantal vrolijke en snelle spelletjes met het publiek gespeeld, waarbij leuke prijzen te winnen zijn! Overigens breekt de sneeuw, die chemisch gemaakt wordt, zichzelf af en laat geen schadelijke en/of vervelende resten achter. Natuurlijk is de sneeuw absoluut ongevaarlijk voor het publiek.

De Feigling Après-Ski Party is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten! Zonder promoteam kunt u ook uw bedrijfsfeest omtoveren tot Winter Wonderland. Wees erop voorbereid dat uw gasten uit hun dak gaan! Show is voorzien van Feestdj, Sneeuw, Decors en nog veel meer.

Wilt u meer weten over Feigling Apres-Ski Party?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Feigling Apres-Ski Party is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Feigling Apres-Ski Party.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Feigling Apres-Ski Party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Feigling Apres-Ski Party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Feigling Apres-Ski Party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens