Festival, Muziek

Feestnation

Wilt u Feestnation boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Feestnation vindt u hier op deze pagina.

Feestnation betekent helemaal losgaan op female friendly billenshakers en stampen op lekkere uplifting sounds! Maak kennis met twee party-generals die elke tent en elk festival op z’n kop weten te zetten met hun energie en interactie met het publiek.

Ben je klaar om dansend rijk te worden van vliegende Feestnation biljetten die weggeschoten worden door hun cash gun? Dans, geniet en vergeet je schaamte door de gezelligheid en partyvibes die deze boys met zich meebrengen.

The Nation wordt steeds groter en gekker! Of ze nou draaien in een discotheek, tentfeest of op een festival: Het dak gaat eraf! Het is niet voor niks dat dit party duo draait op grote festivals als Freshtival, DEFQON 1 en Hockeyloverz. Een act die dus zeker niet mag ontbreken in de line-ups van de vetste feesten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Feestnation?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Feestnation is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Feestnation.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Feestnation ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Feestnation zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Feestnation

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens