Fatguys

Wilt u Fatguys boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fatguys vindt u hier op deze pagina.

Zeg je Fatguys, dan zeg je natuurlijk hamburgers. Maar hamburgers zijn nog maar het begin. Fatguys is een DJ-/MC-duo dat je ongetwijfeld kent van hun wereldwijde primeur; de Silent Disco in de Mc Donald’s. Ook kan je dit stel kennen van één van hun grandioze optredens op o.a. Paaspop, Dreamvillage, Fairytale Festival.

Je kan ze zelfs over de strip hebben zien lopen in Albufeira!

Toerend door binnen- en buitenland draait het maar om twee zaken: eten en feesten! Want wat is er nou beter dan dansen op je favoriete muziek, terwijl je een hamburger eet? Gewapend met zakken vol hamburgers en heuse fatshots zorgen de mannen er samen met hun fatgirls voor dat niemand nog honger hoeft te lijden! Tijdens een set van deze 2 guys vliégen de calorieën eraf, want stilstaan is geen optie meer. Mee krijsen op de allerbeste guiltypleasures of ouderwets stampen; Niks is ze te gek, want genres?! daar doen ze niet aan! Met een kofferbak vol energie, humor en hamburgers maakt Fatguys van ieder feestje een FAT feestje!

Wilt u meer weten over Fatguys?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fatguys is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fatguys.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fatguys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fatguys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Fatguys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens