Winkelcentrum promotions

Fanatieke Kerstman

Wilt u Fanatieke Kerstman boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fanatieke Kerstman vindt u hier op deze pagina.

Dat deze kerstman en kerstvrouw fysiek in een topconditie verkeren om deze optredens te kunnen verzorgen heeft u zichzelf wellicht niet afgevraagd. Het lijkt zo op het oog (foto’s) eenvoudig, maar voor acrobatiek moet je wel in de wieg gelegd zijn. Met hun kerstkostuums aan is het zelfs nog moeilijker. Dat neemt niet weg dat deze vorm van straattheater ontzettend leuk  en verrassend is tijdens uw kerstevenement, kerstmarkt of kerstbraderie. Midden tussen uw shoppend publiek ontstaat plotsklaps een geweldig optreden, waar iedereen even voor stil blijft staan. Kerstfeest met een circus knipoog.

Wilt u meer weten over Fanatieke Kerstman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fanatieke Kerstman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fanatieke Kerstman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fanatieke Kerstman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fanatieke Kerstman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Fanatieke Kerstman

Gegevens van het optreden

Contactgegevens