Fakir Norbert

Wilt u Fakir Norbert boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fakir Norbert vindt u hier op deze pagina.

Op het ritme van sfeervolle arabische muziek wordt het publiek getrakteerd op een aantal wonderbaarlijke staaltjes van oosterse meditatie. Deze korte maar krachtige show wordt opgeluisterd door vuurspugen, het springen in glasscherven en een authentiek spijkerbed.

De innerlijke kracht van de Fakir wordt verder gedemonstreerd door onder andere ijzer te buigen, een spijker met de hand in een stuk hout te slaan en door een pijl te breken op het ‘zachte’ gedeelte van de nek. Een show die iedereen weer keer op keer versteld zal doen staan, en waarover nog lang nagepraat zal worden.

Wilt u meer weten over Fakir Norbert?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fakir Norbert is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fakir Norbert.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fakir Norbert ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fakir Norbert zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Fakir Norbert

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens