Auto's, Winkelcentrum promotions

F1 game seat

Wilt u F1 game seat boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van F1 game seat vindt u hier op deze pagina.

Waan je als Max Verstappen in een van onze prachtige Gameseats. Race tegen uw vrienden of collega`s en vindt uit wie de snelste coureur is. Bij ITB kunt u mooie Gameseats huren met stuur, pendalen en F1 game.

Doordat je in onze Gameseats dezelfde zitpositie aanneemt als in een echte F1 wagen krijg je een levensechte F1 beleving. Onze Gameseats zijn verstelbaar zodat iedereen er in kan racen, zelfs kinderen. 

De Gameseats kunnen we op elke locatie neerzetten, we hebben eigenlijk alleen maar stroom nodig.  Tijdens het evenement begeleiden we de deelnemers met het racen.

Wilt u meer weten over F1 game seat?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over F1 game seat is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van F1 game seat.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over F1 game seat ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over F1 game seat zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier F1 game seat

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens