Muziek

Event Piano`s

Wilt u Event Piano`s boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Event Piano`s vindt u hier op deze pagina.

Onze witte, licht glinsterende, pianovleugels lenen zich als geen ander om een perfect gedecoreerde kerstsfeer te creëren. Wij hebben zeer veel zorg besteed aan zeer representatieve pianovleugels, waardoor deze ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kunnen worden.

Onze zangers/pianisten zullen uw gasten vermaken met heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan hebben zij uiteraard ook opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment.

Deze show is een direct afgeleide van de, inmiddels bij vele bekende duelling pianoshow. Een show met twee pianovleugels, waar entertainment, feest, dansen en meezingen de boventoon voeren. Dat onze twee zangers/pianisten eventueel ook avondvullend relaxte luistermuziek kunnen maken is nog niet zo bekend, maar dat kùnnen ze wel! 

YouTube video

Wilt u meer weten over Event Piano`s?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Event Piano`s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Event Piano`s.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Event Piano`s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Event Piano`s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Event Piano`s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens