Artiesten

Esther van Heeswijk

Wilt u Esther van Heeswijk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Esther van Heeswijk vindt u hier op deze pagina.

Ik ben Esther van Heeswijk, en ik ben geboren in Haarsteeg waar ik ook begonnen ben met muziek….. ik luisterde al vroeg naar plaatjes en stond dan vaak voor de spiegel te playbacken….. ook zat ik altijd achter een orgel en speelde veel liedjes zonder dat ik ooit les had gehad! Hoezo muzikaal!!!haha.

Mijn allereerste optreden was toen ik een jaar of 10 was bij een jeugdharmonie waar ik met veel plezier klarinet speelde. Rond mijn 13e ging ik al af en toe op stap en werd op een avond het podium opgeduwd om met een coverband die daar speelde mee te zingen. Daar waren een aantal jongens aanwezig die een bandje hadden en ik werd gevraagd om bij “The Next Generation” te zingen…..een supertijd.

In de tussentijd deed ik ook al mee met talentenjachten die ik met succes doorliep….ook deed ik auditie bij Conamus (academie voor de lichte muziek) waar ik door de (idols)jury heen was gekomen. Ik kreeg gelijk telefoon van Dhr John de Mol sr. (dir Conamus) dat ik was aangenomen en werd gevraagd om voor het songfestival in Thessaloniki in Griekenland voor Nederland uit te komen….dat was echt fantastisch!!!! Hoeveelste ik geworden ben? 3e geloof ik, maar dat was niet belangrijk voor mij , het feit dat ik in een grote arena stond met een live orkest met strijkers en blazers, 5000 man publiek en niet te vergeten live t.v. en dan het lied goed zingen zonder flauw te vallen dat voelde voor mij als een overwinning.

In diezelfde tijd stopte de band “The Next Generation” en ik ben toen gaan zingen bij Freelance. Ik was er toen toch achter gekomen dat ik liever in een band zing dan solo. In Freelance heb ik toen met veel plezier 5 jaar “gewerkt” en toen ik gevraagd werd door Just in case voelde ik dat ik deze stap moest zetten. Het was een moeilijke beslissing want bij Freelance had ik het keigoed naar mijn zin maar met Just in Case kon ik weer een stapje verder komen en dus ook weer meer ervaring op doen. Ik heb met Just in Case op de meest vreemde plaatsen opgetreden, zo zijn we 2x naar Bosnië geweest om op te treden voor de militairen en naar Brunei en we toerden door het hele land waar we op de meest spectaculaire feesten optraden.

Nadat ik met veel plezier aan vele diner-shows heb meegedaan, een fijne bijzondere tijd, kreeg ik een aanbod om weer in een band te gaan zingen… en dat werd You&Me!! Een geweldige tijd, vele optredens gedaan, overal geweest, maar nu na meer dan 13 jaar was het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Helemaal alleen verder! Een solocarrière met nog hopelijk een mooie muzikale toekomst. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Esther van Heeswijk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Esther van Heeswijk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Esther van Heeswijk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Esther van Heeswijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Esther van Heeswijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

We Want ABBA

Linda Wagenmakers

Vicky Leandros

A Butterfly Mind

Trijntje Oosterhuis

Aanvraagformulier Esther van Heeswijk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens