Artiesten, Festival, Muziek

Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Wilt u Esther & Anita ‘Just a little bit more’ boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Esther & Anita ‘Just a little bit more’ vindt u hier op deze pagina.

Vriendinnen voor het leven! Esther en Anita leerden elkaar eind jaren ’70 kennen toen ze beiden deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Korte tijd later werden ze gevraagd door Peter van Asten en Richard Dubois voor een nieuwe meidengroep, de Dolly Dots! Samen met Angéla Kramers, Patty Zomer, Ria Brieffies en Angela Groothuizen was dit de start voor een hele succesvolle carrière waarin de groep méér dan 25 hits wist te scoren, en uitgroeide tot de succesvolste meidengroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hun ontelbare hits als ‘Love Me Just A Little Bit More’, ‘Tell It All About Boys’, ‘Hela-Di-Ladi-Lo’, ‘Do Wah Diddy Diddy’ en ‘PS’ zijn anno 2018 nog steeds immens populair.

In 2007 kwam de groep weer samen voor drie uitverkochte reünie concerten in de Rotterdamse Ahoy en in 2016 waren ze drie avonden lang de verrassing van de Toppers Concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena.

Nadat het doek viel voor de Dolly Dots besloot Esther zich te gaan richten op de visagie. Al jarenlang is zij één van de bekendste visagisten van ons land, en is zij de vaste visagiste van onder andere René Froger, Karin Bloemen en Hans Klok. Anita richtte zich op haar grote passie, paarden. Daarnaast trad ze veelvuldig solo op in het land. De band tussen Esther en Anita is altijd hecht geweest, en nadat ze vorig jaar werden gevraagd om deel te nemen aan het RTL5 programma ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS’ ontstond het idee om ook op muzikaal gebied de handen ineen te slaan.

Dit resulteerde uiteindelijk in ‘Esther & Anita’, Just A Little Bit More. Esther en Anita brengen een ijzersterke, compacte bühneshow waarin diverse Dolly Dots-hits, en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje zijn gegoten.  Berget Lewis’ broer Dillon tekende voor de arrangementen die stuk voor stuk garant staan voor muzikaal vuurwerk.

Met een vette knipoog naar de 80s, maar bovenal lekker modern, herkenbaar en danceable! Tegelijkertijd zijn Esther & Anita altijd aardig, gezellig en bovenal benaderbaar – in al hun veelzijdigheid echte Nederlandse supersterren!

YouTube video

Wilt u meer weten over Esther & Anita ‘Just a little bit more’?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Esther & Anita ‘Just a little bit more’ is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Esther & Anita ‘Just a little bit more’.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Esther & Anita ‘Just a little bit more’ ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Esther & Anita ‘Just a little bit more’ zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duo The Band

Emma Heesters

Samantha Steenwijk

Laurrhie Brouns

Elize

Aanvraagformulier Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens