Artiesten, Recreatie, Shows, Winkelcentrum promotions

Ernst en Bobbie

Wilt u Ernst en Bobbie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ernst en Bobbie vindt u hier op deze pagina.

Ernst, Bobbie en de rest is een Nederlandse kinderserie die dagelijks te zien is op RTL Telekids. Spannende avonturen, 2 vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een klein beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker geen geweld zijn de ingrediënten van dit flitsende televisieprogramma voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar. Hoofdpersonen in de serie zijn Ernst en Bobbie die iedere aflevering doldwaze avonturen meemaken.

Biografie Ernst en Bobbie

Ernst en Bobbie zijn twee gezworen vrienden. Bobbie is een vrolijke levensgenieter, neemt de wereld niet zo serieus, houdt van grapjes en schudt de mooiste liedjes uit zijn mouw. Bobbie neemt veel dingen aan van Ernst maar kan het ook niet laten om Ernst af en toe in de maling te nemen. Bobbie is impulsief, doet eerst en denkt dan na en struikelt door enthousiasme vaak over zijn eigen benen. Ernst vindt dat hij veel weet en wil dit ook graag aan iedereen laten zien, met name aan Bobbie. Ernst denkt eerst en doet het dan vervolgens. Vaak komt hij erachter dat Bobbie hem voor is maar of Bobbie altijd de juiste beslissing heeft genomen is nog maar de vraag. Ernst maakt graag plannen, Bobbie stuurt die plannen graag in de war en samen brengen Ernst en Bobbie altijd ieder avontuur tot een goed einde.

Wilt u meer weten over Ernst en Bobbie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ernst en Bobbie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ernst en Bobbie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ernst en Bobbie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ernst en Bobbie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Smurfen springkussen

Pieten school XL

Sinterklaasshow – De magie van Sinterklaas

Ralf Mackenbach

Duplo Festijn

Aanvraagformulier Ernst en Bobbie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens