Erico’s Show What

Wilt u Erico’s Show What boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Erico’s Show What vindt u hier op deze pagina.

Show What kindershow is entertainment en show van de bovenste plank.

De Knotsgekke Clown Erico en DJ’s presenteren een wervelende show voor jong en oud. 

Clown Erico laat hier zijn muzikale wereld op eigen wijze aan het publiek zien. Deze kids entertainers nemen het hele publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis met; Humor, muziek, magie, Games en heel veel spektakel.Clown Erico en DJ’s weten iedereen te boeien, verbazen en betrekken bij de show. Samen met het publiek maken ze er een fantastisch feest van. Dansen op house en swingen, strijden om mooie prijzen, kortom samen gaat het dak eraf. Natuurlijk ook in deze spetterende show niet te vergeten een super spannende gameshow waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Natuurlijk zorgen Clown Erico en DJ’s ervoor dat de show en muziek altijd actueel is.

Wilt u meer weten over Erico’s Show What?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Erico’s Show What is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Erico’s Show What.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Erico’s Show What ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Erico’s Show What zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Erico’s Show What

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens