Enteny & Mentalisme

Wilt u Enteny & Mentalisme boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Enteny & Mentalisme vindt u hier op deze pagina.

Mentalisme is het uitgangspunt in de filosofie dat (de structuur van) het denken of de geest bepaalt wat de werkelijkheid is en dat de wereld alleen een werkelijkheid is voor en als ervaring van het bewustzijn. Ofwel Mentalisme is een discipline die zich bezig houdt met het mentale aspect van de mens.

Experimenten met het publiek, die zich continu de vraag zullen stellen of wat zij zien en voelen een illusie is of dat er werkelijk buitengewone vaardigheden in het spel zijn. Middelen zoals gedachtelezen, voorspellen, mathematische principes en manipulatie zullen aanbod komen. Zo zal er een nieuwe kijk op de Mona Lisa gevormd worden. Gedachten lezen door middel van psychologische inzichten (telepathie testen). Een demonstratie van toeval of keuze.

Eén ding is zeker, na het zien en meemaken van deze experimenten zult u zich kritisch afvragen; illusie of de werkelijkheid. Zowel een podium act als mobiel aan tafels. Bij een podium act dient een geluidsinstallatie aanwezig te zijn. Ook is mentalimse zeer geschikt om bedrijfsprocessen of andere bussiness events te ondersteunen. Maatwerk is in dit genre dan ook mogelijk!!

Wilt u meer weten over Enteny & Mentalisme?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Enteny & Mentalisme is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Enteny & Mentalisme.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Enteny & Mentalisme ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Enteny & Mentalisme zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Enteny & Mentalisme

Gegevens van het optreden

Contactgegevens