Enteny & Hypnose

Wilt u Enteny & Hypnose boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Enteny & Hypnose vindt u hier op deze pagina.

Enteny heeft door zijn liefde voor computers en filosofie er toe gebracht om een concept uit te werken om een ieder te ervaren wat “vrijheid”is. Dit wil zeggen, is de mens wel zo vrij als wij denken en kunnen wij onze keuzes die wij maken rechtvaardigen uit een vrije wil of zijn wij steeds onderheven aan suggesties van buiten af ??? Is de mens een soort computer die afhankelijk is van instructies en zijn wij ook aan bepaalde regels gebonden???

Enteny laat u via hypnose ervaren wat eventueel het effect van een Matrix is op de menselijke psyche en laat u ervaren in hoeverre u zelf vrij bent of denkt te zijn. U zult magnetische velden ervaren, delete een format van uw harde schijf (geheugen), uploaden en downloaden van gegevens, kortom alles wat in de Matrix als waar wordt gezien, zult u als waar ervaren. Dit alles onder begeleiding van een professionele hypno-specialist.

Tijdens deze interactieve show, met muziek zullen de gasten getuigen zijn van zuivere hypnose technieken. In deze show wordt dan ook gebruik gemaakt van vrijwilligers uit het publiek. Deze show kenmerkt zich doordat het vele vooroordelen wegwerkt m.b.t. hypnose en door het ethische aspect wat Enteny hoog in het vaandel houdt heeft iedereen er ook een prettig, maar vooral een wonderlijk gevoel bij.

Wilt u meer weten over Enteny & Hypnose?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Enteny & Hypnose is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Enteny & Hypnose.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Enteny & Hypnose ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Enteny & Hypnose zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Enteny & Hypnose

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens