Enteny – close up magic

Wilt u Enteny – close up magic boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Enteny – close up magic vindt u hier op deze pagina.

Enteny laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie.  Met een passie voor de strak ontworpen ‘must have gadgets’ zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën.  Gewapend met I-Pad, I-Pod & I-Phone creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats. Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties via SMS/What’s app, I-Tunes, Google en een combinatie te maken met het wereldwijd bekende sociaal netwerk Facebook waar hij een eigen Friendbook voor heeft gecreëerd.  Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze ‘Multitaskende’ I-Magician met krachtige en visuele toevoegingen van Youtube films en zelfs het razend populaire spelletjes zoals ‘Angry Birds’ blijven boeien.

U zult versteld staan van zijn handigheid, helderziende blik, de magische momenten en de interactie !

Wilt u meer weten over Enteny – close up magic?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Enteny – close up magic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Enteny – close up magic.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Enteny – close up magic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Enteny – close up magic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Enteny – close up magic

Gegevens van het optreden

Contactgegevens