Muziek

Emptyfield

Wilt u Emptyfield boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Emptyfield vindt u hier op deze pagina.

Emptyfield laat zien dat het ook anders kan. Een ijzersterke driemansformatie die menig hart sneller laat kloppen en al heel wat broekspijpen en nette kapsels heeft laten wapperen.

Dit is niet de zoveelste band die braaf I’ve Got The Music In Me en Walking On Sunshine van hun lijstje afstrepen of het publiek onderdompelen in een overvloed van mash-ups. Nee… Emptyfield is puur, energiek en vooral érg gezellig!

Met de gitaren in de aanslag laat Emptyfield de échte hits herrijzen uit het stof. Verwacht veel meezingers, rock classics, toffe feesttent nummers en de betere Nederlandstalige platen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Emptyfield?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Emptyfield is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Emptyfield.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Emptyfield ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Emptyfield zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Emptyfield

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens